Nieuws

Point champion 2022

Volgend jaar zal er gereden woreden met de zilveren spoiler.

Dit jaar was Tsjalle geplaatst voor het WK. In de corona tijd was er begonnen met maken van een nieuwe asfalt auto. Echter leek in eerste instantie plaatsing moeilijk te worden lukte het Tsjalle met een super laatste wedstrijd toch om bij de top 3 te komen. Aangezien deze nieuwe auto op een laag pitje stond werden het nog een paar zeer drukke weken om de auto klaar te krijgen.

We konden terug zien op een super weekend, auto presteerde boven verwachting, opgeklommen neer de 5e plek halverwege de wedstrijd ging het helaas mis nadat er een auto de motor opblies en door olie op de baan Tsjalle helaas hierdoor spinde, echter toch terug gereden neer een 7e plek. En met een 4e plek in de dag finale zeker een prima prestatie.

 

 

Het stockcarteam Greidanus is afgelopen winter druk bezig geweest met de voorbereiding voor het seizoen 2020. Kijk voor alle actuele updates over de races en andere zaken rondom het team op de Facebookpagina.

Ook is er nog plaats voor sponsors, en je kunt lid worden van de club van €50,- Zie voor meer informatie het kopje ‘sponsors’.